fridalas logga klar__

GIC S*Aromas Ambrosia
född / DOB: 2006 03 18
Hona/Female, Svartsköldpaddsmoke, fs
Pappa/Father:CH (N) Skaujentas Dreng, ds 09 22

Mamma/Mother:CH S*Aromas Tosca, n 09 22
HCM:normal (tested by Torkel Falk 
GSD IV:normal 
PK def; normal

bilder/pictures >

stamtavla/pedigree >

resultat/result >

 

När jag såg Ambrosia för första gången, som nyfödd, så sa det "klick" direkt. Jag fick reda på att hon redan var reserverad till en annan uppfödare, utomlands - åååhhh vilken besvikelse!! Att hon var efter Skaujentas Dreng och svartsköldpaddsmoke, var nog orsaken till att jag först "föll" för henne och att hon utvecklades till en vacker  kattunge med vass "look" blev ju bara jobbigt eftersom jag visste att jag inte kunde få köpe henne. 

Men så en dag när Ambrosia var sju veckor så fick jag ett meddelande från Birgitta, Ambrosias uppfödare, att Ambrosia hade blivit ledig, och hon undrade om jag fortfarande var intresserad... :-))) OM jag var ... !!!

 

Ambrosia har en bra profillinje med fint rundad topp, rak profil och ok haka. De spetsiga öronen har en jättefin form och placering. Ambrosia har en lång kropp, med lång svans och bra höjd på benen. Hon har fin pälskvalitét och bra benstomme. Men bäst av allt är att hon har ett fantastiskt temperament, hon är så snäll och omhändertagande mot kattungar, vuxna katt-kompisar och oss människor.
Vi är så enormt glada för att vi fick bli Ambrosias familj. Tack Birgitta:-)